Oorspronkelijk koken: hazenpeper in december.
Hazenpeper is een typisch oudhollands gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed. Deze stoofpot [...]
In de media: Het Wildhuys biedt uniek lokaal product.
In Het Kontakt (editie Krimpener- en Lopikerwaard) verscheen op 26 november 2019 het volgende artikel: Lees het hele artikel [...]
Nieuw verkooppunt: Beijersche Schuur
Een selectie van onze producten is nu ook te vinden in de boerderijwinkel en theeschenkerij de Beijersche Schuur Naast [...]
Lokaal Wild op de kaart bij Brasserie HOF21
Anthony en Cissy Belt zetten lokaal wild op de kaart bij Brasserie HOF21 in Bergambacht. "Wij werken in onze [...]
Fietsen?! Voor mijn eten?!
JA! Fiets en ontdek jouw dagelijkse eten langs de lokale wegen van de Krimpenerwaard. Fietsen [...]
De fruitoogst van 2019 is weer versapt!
In onze boomgaard, diep in de polder en midden in ons jachtveld, groeien de appels die we gebruiken voor [...]