Lekker, gezond én duurzaam koken met producten uit de Krimpenerwaard, Rotterdam en omgeving.

Met de vierenveertig recepten in dit kookboek wil chef Esther van Leeuwe lezers enthousiast maken voor streekproducten. Steeds meer mensen beseffen dat smaak en duurzaamheid bij elkaar horen. Lokaal worden producten geteeld van uitstekende kwaliteit.

De smaak van een gerecht wordt bepaald door de kwaliteit van de ingrediënten die je gebruikt. Het is zonde als je de producten in je eigen streek over het hoofd ziet. Door de recepten kun je inspiratie opdoen over wat er in jouw omgeving te krijgen is aan kaas, eieren, groente, fruit, vis en vlees.

Het kookboek biedt bevlogen, lokale ondernemers een podium hun bedrijf te presenteren in een ondernemersportret. Alle gerechten zijn samengesteld met hun producten. Maak en proef de gerechten, eet duurzaam en laat je verrassen.

De Smaak van de Waard

window.option_df_11241 = {“webgl”:”false”,”outline”:[],”backgroundColor”:”#FFFFFF”,”hard”:”cover”,”forceFit”:”true”,”autoEnableOutline”:”false”,”autoEnableThumbnail”:”false”,”overwritePDFOutline”:”false”,”enableDownload”:”false”,”direction”:”1″,”pageSize”:”0″,”soundEnable”:”false”,”source”:”https://www.hetwildhuys.nl/wp-content/uploads/2020/11/preview-kookboek-smaak-van-de-waard-Ontwerpbrouwerij.pdf”,”wpOptions”:”true”}; if(window.DFLIP && window.DFLIP.parseBooks){window.DFLIP.parseBooks();}