Wildrookworst van Het Wildhuys behaalt GOUD in landelijke keuring.

In Arnhem wordt onder de naam ‘Arnhem Rookworststad‘ een jaarlijkse slagersvakwedstrijd georganiseerd. Nederlandse slagers maken in een onderlinge strijd uit wie de beste rookworst maakt. Dat deze wedstrijd in de Gelderse hoofdstad Arnhem wordt gehouden, houdt verband met de oorsprong van de rookworst, die vroeger het beste met Gelderse varkens zou kunnen worden gemaakt.

Vroeger, want onze wildrookworst (gemaakt met wilde gans) behaalde dit jaar GOUD! En wat zijn we daar trots op!

Natuurlijk maken we die rookworst niet zelf, want een ambachtelijke rookworst maken is topsport. Onze producten komen uit de worstmakerij van Slagerij Martin Meijer uit Lekkerkerk.

Natuurlijk stuurde Martin dit jaar ook zijn eigen rookworsten in ter beoordeling. Heb je op de foto hieronder op de toonbank gekeken? Juist. Dat is in totaal dus drie keer goud.

Trots op onze rookworst, maar minstens net zo trots op onze samenwerking.